Qeveria: Të hënën punohet

27 nëntor 17:40

Qeveria e Republikës së Kosovës, ka sqaruar opinion publik se dita e hënë, 30 nëntor 2020, do të jetë ditë e rregullt e punës, raporton “Epoka e re”.

Sipas njoftimit të Qeverisë, në të gjitha institucionet shtetërore, në institucionet arsimore në të gjitha nivelet, do të punohet me orar të rregullt, në përputhje me masat anti-Covid të ndërmarra nga Qeveria. 

“Ky vendim vjen si solidarizim me të gjithë ata të cilët janë në linjën e parë të frontit me pandeminë Covid-19, punëtorët shëndetësor, stafin mbështetës në institucionet shëndetësore, polici dhe inspektorat, të cilët janë duke punuar për disa muaj me radhë pa asnjë ditë pushimi”.

“Për shkak të masave në kuadër të menaxhimit të situatës me pandeminë Covid-19, institucionet janë duke punuar me staf të përgjysmuar. Ndërsa të gjitha aktivitetet për shënimin e 28 nëntorit, Ditës së Flamurit, do të zhvillohen nesër, poashtu në përputhje me masat e vendosura nga Qeveria”, ka njoftuar Qeveria.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
29.11.2020 Punime në projekte investive Prishtinë 1. Në NS 110/10kV…