QIRINJË PËR VIKTIMAT E GJENOCIDIT NË KOSOVË

13 janar 20:04

Në nderim të viktimave shqiptare të gjenocidit, të kryer nga Serbia në Kosovë, Qendra “Gjenocidi në Kosovë-Plagë e Hapur”, i fton qytetarët e Kosovës, mërgimtarët, shqiptarët në Shqipëri, Maqedoninë Veriore, në Luginë të Preshevës dhe Mal të Zi, në Ditën e Gjenocidit, të shpallur nga Kuvendi i Kosovës, 15 janar, të ndezin nga një qiri, njofton gazeta “Epoka e re”.

Ndezja e qirinjëve, në ballkonin ose ditaren e shtëpisë apo banesës, fillon në ora 20:00.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
28-vjeçarja Mimoza Sllamniku, nënë e dy fëmijëve, ka nevojë për…