Qytetarët e Kosovës të gatshëm për të luftuar për vendin e tyre

10 mars 18:37

Një sondazh i ri i kryer nga “Gallup” ka radhitur qytetarët e Kosovës në vendin e katërt si të gatshëm për të luftuar për vendin e tyre.

Vendin e parë e zë Finlanda, pastaj Ukraina dhe Rusia.

EUROPE: Willing to fight for country.

Finland: 74%

Ukraine: 62%

Russia: 59%

Kosovo: 58%

Sweden: 55%

Greece: 54%

Poland: 47%

Switzerland: 39%

Ireland: 38%

Romania: 38%

France: 29%

Portugal: 28%

UK: 27%

Spain: 21%

Italy: 20%

Germany: 18%

Netherlands: 15%

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Afirmimi i shtetit të Kosovës në botë dhe anëtarësimi në…