Qytetet dhe fshatrat që sot mbesin pa energji elektrike

14 gusht 2023 | 08:35

Njoftimi i KEDS-it për lokacionet dhe orari i ndërprerjeve të rrymës të hënën.

PEJË

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, pastrimi i trasesë nga pemët.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Agrokosova (kodi: 50000007) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Fabrika e bukes, Rruga e Hekurudhes, Agrokosova, Elkosi Te Ceket, Motohia Remont, Demineret, Kristali, Pularia, Kolonia e Sheqeranes, Elkosi te ETC, Buquku, Gacaferi,Tyrbeja.

Më në fund në tregun tonë. Një preparat natyral që përmirëson dëgjimin dhe është armiku më i madh i tringëllimë në veshët dhe infeksionet e veshit.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Elkos Group (kodi: 50000008) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Elkos Group.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Blloku i Banesave (kodi: 50000012) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: Objekti banesor Long Life dhe Sh.p.k Brahim Daci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i mbrojtjes rele.

FERIZAJ

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Armani (kodi: 40000031104) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

Vendet: TS Armani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i transformatorit të fuqisë

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS afer Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës) (kodi: 40000031201) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Vendet: TS, afër Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i transformatorit të fuqisë

3.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Pompa e benzinës (Gllavicët-afer Ben-Af) (kodi: 40000031211) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Vendet: TS Pompa e benzines (Gllavicët-afer Ben-Af)

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i transformatorit të fuqisë

4.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS privat (Eskavatorit) (kodi: 40000031221) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Vendet: TS privat (Ekskavatorit).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i transformatorit të fuqisë

5.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Muhabi Berisha. (kodi: 40000031222) prej orës 15:00 deri në ora 16:30

Vendet: TS Muhabi Berisha.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i transformatorit të fuqisë.

MITROVICË

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci (kodi: 74000006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe  Açarevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive- montimi i ndarësit linjor “Kopiliq i Epërm.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tregu i blertë (kodi: 70000002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Qytetin- një Lagje Bajr- te Xhamija, Martirët e Kombit, rr,Mbretëresha Teutë, rr.Xhafer Deva, rr.11 Marsi, Te Xhamia e Haxhi Veselit dhe rr.Armend Krasniqi.

Arsyeja: Punimet  duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

GJAKOVË

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë)

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe ndërrimi i ndarësve në trafoshtylla.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura Terezive (kodi: 81000004) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Projekte investive,  ndërrimi i  konzollave dhe izolatorëve – LOT 12 -Ura e Terezive.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Rahoveci XIV (kodi: 82000003002)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet:  TS Rahoveci XIV.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

GJILAN

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rogana (kodi: 62000012) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Roganë, Hodonovc, Novosellë dhe Karaqevat.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave te drurit te kalbura me shtylla të reja të drurit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Arkeologët kanë bërë një zbulim të jashtëzakonshëm në një varrezë…