Rama: Qoftë një vit i bukur për Shqipërinë, Kosovën e të gjithë shqiptarët

01 janar 13:37

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama e ka publikuar foton e fillim vitit më familjen e tij.
Ai në urimin vjetor shkroi 2018-ta, qoftë një vit i bukur për Shqipërinë, Kosovën e të gjithë shqiptarët kudo ku janë.

“ Mirëmëngjesi dhe me këtë imazh të ardhjes së Vitit të Ri në Tiranë, ju uroj megjithë zemër që drita e mbarësisë të udhëheqë rrugën e të gjithë familjeve tuaja. Qoftë një vit i bukur për Shqipërinë, Kosovën e të gjithë shqiptarët kudo ku janë”, shkroi Rama në profilin e vet në “Facebook”,

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi e ka publikuar logon zyrtare…