Reagimi i Bleros kur në emision futet Teuta (Video)

10 mars 21:15

Këtë javë të ftuar në emisionin n’Kosovë Show, janë Teuta Selimi dhe Blero. Këta të dy kanë folur për këngën e re të cilën e sollën dje.

Por, gjatë emisionit ka pasur edhe momente kur njëri nga mysafirët është futur në siklet. Teuta Selimi s’ka mundur ta pranoj faktin se si iu është fshirë e gjithë kënga e re.

Këtë lajm I’a jep Blero, por në fakt e tëra ishte kamerë e fshehur.

Poashtu gjatë emisionit, është ftuar edhe një plak nga Prekazi i cili ka folur për luftën e shenjtë për betejën e Prekazit e cila kishte ndodhur 21 vite më parë.

Lajme të sponsorizuara