Reçica: Qeveria Kurti prap dështon në pajisjen e mërgimtarëve me pasaporta!

04 korrik 2024 | 15:15

Kryetari i Komisionit për Organizim të PDK-së në Mërgatë, deputeti i Kuvendit të Kosovës, Elmi Reçica ka reaguar rreth dështimit të Qeverisë Kurti për t’i pajisur mërgatën me pasaporta, në reagim e tij Reçica ka thënë se qytetarët e Kosovës, kanë aplikuar nëpër ambasadat e Kosovës para 3 muajsh në për t’u pajisur me pasaporta por ende nuk i kanë marrë ato për shkak të proceduarve të komplikuara dhe mungesës së materialit.

Reagimi i plotë i Reçicës:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Është arrestuar të enjten B.S., person zyrtar në Komunën e…