Reçica takon përfaqësuesen e UNDP-së, flasin për mundësitë e mbështetjes së sektorit privat

19 qershor 2020 | 13:54

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, është takuar sot me përfaqësuesen e përhershme të UNDP-së në Kosovë, Maria Suokko, me të cilën ka diskutuar për harmonizimin e veprimeve në funksion të mbështetjes së prioriteteve të MPMS-së, veçmas në rrethanat e tanishme të pandemisë.

Reçica e ka falënderuar Suokko për gjithë kontributin që UNDP-ja i ka dhënë MPMS-së dhe në përgjithësi Kosovës, përmes projekteve të rëndësishme, veçmas në rritjen e mundësive për përfshirjen e të rinjve në punësim.

Në fund të takimit, ministri i Punës dhe përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së në Kosovë, Maria Suokko, janë dakorduar për të thelluar bashkëpunimin në projekte të radhës, me fokus mbështetjen e sektorit privat, i cili është ndër më të dëmtuarit pas përhapjes së Covid-19.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Tashmë e sa ditë flurimet janë anuluar shkak i pandemisë…