Reduktimi i rrymës gjatë ditëve në vijim

17 tetor 2018 | 17:49

KEDS-i, të mërkurën, ka bërë të ditur orarin e ndërprerjeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 20.10.2018 në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

• Dalja 10kV J6 Rezervaret e KFOR (Kodi: 13000002) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhoshi dhe Bërnica e Ulët, Barileva Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët, ”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha, Ndriçimi Publik për autostradë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në projektin për intervenimin në NS 10/0.4kV Kulla dhe kyçja e linjës së re Breznica.

2.

Më 20.10.2018 në NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

• Dalja 10kV Breznica (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në projektin për intervenimin në NS 10/0.4kV Kulla dhe kyçja e linjës së re Breznica.

3.

Më 19.10.2018 në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefci 1 dhe 2, Burica, Gllamniku dhe Llapashtica e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në ndërrimin e transformatorit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.10.2018 në NS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 10 kV.

2.

Më 19.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Livadicë (Kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Doganë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.

3.

Më 19.10.2018 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Keqekollë-Hajkobill (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Keqekolla, Prapashtica, Hajkobilla, Dabishevci dhe Mutivoda.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.

4.

Më 19.10.2018 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Llapushniku (Kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

5.

Më 19.10.2018 në NS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Sharbani (Kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, TS Sharbani, TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovc dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.10.2018 në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet.

• Dalja 10 kV Kraishta (Kodi: 41000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribair i Madh, Zllakuqani, Kraishta, Bujani, Bregu i Zi, Godanci i Epër, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

2.

Më 19.10.2018 në NS 110/6 kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

• Dalja 6 kV Paldenica (Kodi:42000004) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamitë, Dimca dhe Dremjaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, revizion.

Peja

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 19.10.2018 në NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (Kodi: 52000003) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik dhe Jashanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Tejkalimi i rrjetit të tensionit të mesëm në shtyllat reja lokacioni Klinavci – Jashanicë.

Në Daljen 10kV Jashanica kemi një BR led light technology.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.10.2018 do të ndërprehet:

• NS 110/10 kV Istogu(Kodi:540) prej orës 14:00 deri në ora 19:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sine dhe Mojstir, Cerrcë,Lubozhdë,Vrellë,Stupe, Durrave Hysenajt, Tomoci – Kushtrimi, Dobrushe Xhamija, Dobrusha e Mesme, Te Drejtorija, Lubovë – Ademajt, Lubovë Kulla, Carralluka, Carralluka 2, Korabi, Blinda Banje, Lagja e Re Banje, Banje Minoritetet, Onixi, Kulla, Lagja, Delibeg, Pompat e ujit dhe Seperacionet:Graniti dhe Loshi. Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll, Cerkolez . Qzteti,Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, spitali dhe Lugu. Istogu i Poshtem,Muzhevin Arifaj,Muzhevin Blakaj,Muzhevin Gateri, Muzhevin 1, Ukaj,Dragolevci I ulte, Luga Kulla,Dragolevc Gateri, Shpatoll,Muzhevin Balaj Kabashte Tomoc,Sylaj Balaj LLuga,Istogu ETC,Muzhevin Jahaj Dragolevc e Rej, Burgu (SH.N.P)- Graniti Ismet Loshaj, FSK-ja,t e KEDS-i, Shtëpia e mallrave, Istog Blinda ABB, rruga e re- Vehbi Jahaj, banesat- Gani Dreshaj, Shefqet Kabashi, NT Banana, Shtëpia e kulturës. Devolli Group.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i Scadës.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.10.2018 në NS 110/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Kqiqi (Kodi: 71074002) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

2.

Më 19.10.2018 në TS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Stac.Hekurudhor (Kodi:73000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.10.2018 në NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Bodrumi (Kodi: 30000014) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.

2.

Më 19.10.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Studenqan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

3.

Më 19.10.2018 në NS 110/35/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Zhupa (Kodi:31000026) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjane Lubinje e Epërme, Lubinje e Ulët, Gornja Sellë, Mushnikovë, TS Prevalla, Hotel Sharri, TS Sat styro,TS Shpia e Bardhe, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

Gjakovë

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje. Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.10.2018 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Banja (Kodi: 82082008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajraku.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

2.

Më 19.10.2018 në NS 35/10 kV Gjakova Il do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Raq-Moglica (Kodi: 81083017) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Domenik Përgegaj, rr.Drenica, rr.Minatori, rr.Shote Galica, fshatrat: Brekoc, Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 20.10.2018 në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogosht, Shipashnicë, Poliqkë dhe Xhyrishevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës në rrjet.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.10.2018 në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogosht, Shipashnicë, Poliqkë dhe Xhyrishevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV dhe pastrim i trasesë.

2.

Më 19.10.2018 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV J20 TS-3 (Kodi: 63000020) prej orës 00:00 deri në ora 02:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6 (Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i vajit.

3.

Më 19.10.2018 në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ropotova e Vogël, Ropotova e Madhe, Panqeva dhe Petrovci, Bozheci, Miganoci dhe Busavata.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

4.

Më 19.10.2018 në NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Bresalci (Kodi: 63000010)prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndarësit dhe demontimi i degëzimit për Zhegofc.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ariana Grande ka shkruar një mesazh rreth ankthit të saj,…