Rikthimi i madh ka filluar për të dhënë besë dhe shpresë Kosovës!

09 dhjetor 2023 | 17:16

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, njofton lidershipin e ri me fotografi në Facebook.

Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, ka ndarë një fotografi duke prezantuar lidershipin e ri katër vjeçar të LDK-së pas përmbylljes së procesit të zgjedhjes së të gjitha strukturave partiake. Haziri shpreh optimizmin e tij dhe thotë se rikthimi i madh i LDK-së ka ndodhur më 19 nëntor, duke shpërndarë shpresë dhe besë për të ardhmen e Kosovës.

““Lidershipi i ri i Lidhjes Demokratike të Kosovës 2023/2027. Brezi i Republikës i zgjedhur. Rikthimi i madh ka filluar me 19 nëntor, për t’i dhënë besë dhe shpresë Kosovës!”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Evropa arriti të premten një marrëveshje të përkohshme mbi rregullat…