Rita Ora: Më paragjykonin për prejardhjen

09 qershor 2020 | 23:08

Këngëtarja me origjinë shqiptare, Rita Ora ka shpërndarë me ndjekësit e saj në “Instagram” disa video nga fëmijëria e saj.

Duke u solidarizuar me protestat kundër racizmit në ShBA, ajo zbuloi dhe pak nga fëmijëria e saj e vështirë kur familja e artistes vendosi të largohej nga Kosova për në Angli.

Ajo shkruan se ka qenë shumë e vështirë ku është përballur me shumë paragjykime për prejardhjen e saj. Gjithashtu ajo shkruan se ka rënë pre e bullizmit nga bashkëmoshatarët e saj, ku i është dashur të durojë dhe të përshtatet në shoqëri.

“Duhet të bëhesha pjesë e grupeve shoqërore që nuk më pëlqenin, duhet të qeshja me situata që nuk ishin aspak të tilla dhe duhet të shihja skena të padrejta vetëm që ndihesha e pranuar nga të tjerët”, ka shkruar Rita Ora.

View this post on Instagram

Hi guys. I guess the reason for this post is to show you guys when I was little in the summer of July 1994. I guess I just felt free watching this and wanted to share. Why did I love the camera so much! Even as a kid! I hope this makes you smile, just watching a life of a young carefree kid. This is what everyone deserves, a chance to have a good life and an opportunity to be happy. The simple things of feeling safe going to a park eating an ice cream BEING A CAREFREE KID. Those are the memories we cherish. These are the moments that build us to who we become as adults. Let’s give people an incredible environment to be a kid in and grow in. When my parents decided to move to England from Kosovo it was hard. I remember I had to see and witness certain things just so I could fit in, just so the refugee girl can cooperate with the girls in the skipping rope game in the playground (that’s what I used to call it!), but when I was in that park I was free. Racism, how immigrants and refugees are treated! We can’t be justified by the colour of our skin or where we are from, we are one race. The human race. Anyway I love you guys, that’s just my 2 cents. I hope you smile today. Give kids a place to feel free in. Thank you. Yours forever Rita. ❤️

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vendosja e maskave do mbetet e detyrueshme në Spanjë derisa…