Rita pozon për numrin më të ri të revistës InStyle

18 tetor 2018 | 11:38

Këtë herë Rita po promovon albumin më të ri të revistës InStyle në botimin rus, ku edhe pritet që së shpejti të publikohet. Ndrysh Rita është paraqitur në shumë numra të tetorit të revistave të ndryshme botërore.

Ajo që është vërejtur, është se Rita e ka përqafuar shumë seksualitetin e saj dhe në secilin fotosesion ka poza ku është zhveshur pa hezitua.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministrja e Norvegjisë, Erna Solberg, ka lëshuar një kërkimfalje zyrtare…