Roboti i frikshëm rus që javën e ardhshme do të niset për një mision në hapësirë

15 gusht 2019 | 11:31

Agjencia hapësinore ruse ka treguar robotin android me aftësi të mahnitshme antropomorfe që do të jetë pjesë e një misioni në Qendrën Ndërkombëtare të Hapësirës dhe niset gjatë javës së ardhshme.

Fedor është quajtur ky robot i frikshëm rus, që është testuar në Qendrën Bainkon Cosmodrone të Kazakistanit, për kapacitetin e baterisë dhe mundësitë e lëvizjes.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Duke gërmuar nëpër rraqet e shtëpisë mund të gjesh objekte…