ROBIN KRASNIQI TE VËLLEZËRIT VIQA NË GREME

17 tetor 00:08

Te oxhaku në kullën moderne të Vëllezërve VIQA në Greme të Ferizajt, në një atmosferë festive, impozante miqësore zbarkon kampioni botërorë, bokseri legjendar shqiptar Robin Krasniqi!

Pas firores  spektakulare dhe fitores së titullit të kampionit botërore në boks, ky djalosh i artë i Kombit shqiptar erdhi në Atdheun e Tij ne Kosove triumfatorë, dhe viziten e parë të madhe dhe historike e bëri te Kulla e Komandantit Legjendarë të UÇK-së Adem Jashari në Prekaz Lavdimadh!

Sonte në mikpritjen e të zotit të shtëpisë së Vëllezërve Viqa e Kryetarit të Unionit të Bizneseve  shqiptaro-gjermane Nazmi Viqa, dhe në prezencë të Kryesisë së Unionit,  Vllaznim Kelmendi, Bekim Bytyqi dhe Burim Hazrolli, ishin te pranishëm edhe Gjeneral Gezim Hazrolli, zv.Ministri i Punëve të Jashtme Bekim Brestovci, Prof. Dr. Bujar Gjikolli, Gëzim Mehmeti drejtor i Investimeve Kapitale dhe Menaxhimin e Kontratave në Komunën e Prishtinës,   por edhe shumë afaristë të suksesshëm në mesin e të cilëve edhe Shkelzen Jusaj Petroll Company,  Ardian Mulluqaj A&M, Ismet Sylejmani VATANI e shumë personalitete të shquara!

Meritorë për ardhjen e Robin Krasniqit te familja e madhe  VIQA, të kësaj çerdhe liridashëse të Bacit te Madh në Greme, ishte  sponzori gjeneral Burim Hazrolli,

Hazrolli unternehmungsgruppe!

Epoka e re!

Greme, 16 Tetor 2020!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në autostradën federale 31, midis lokaliteteve Uhldingen-Mühlhofen dhe Meersburg, ka…