Sabri Novosella e vlerëson lart punëtorin e tij, Ahmet Morinën

25 maj 2018 | 10:42

Pronari i “Dardania Company” Sabri Maxhuni-Novosella, në shenjë falënderimi për kontabilistin e bizneseve të tij, Ahmet Morina, pas pensionimit të tij, ia ka dhuruar një banesë dhe atë pikërisht në Qerret të Shqipërisë në bregdetin shqiptar.

Ja postimi i plotë i tij në “Facebook”:

Ahmet Morina, që nga çlirimi i Kosovës, ka qenë shefi i kontabilitetit të firmave të mia DARDANIA COMPANY, BANJAT NËNA NAILE, FERMA BUJQËSORE BLEKTORALE DRILONI, shkon në pension.

Për kontributin e dhënë, të pakursyeshëm në sukseset e firmave të mia, ia dhuroj një banesë në Fshatin Turistik Qerret të Shaipërisë, në lagjen KOSOVA.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Diplomatë të lartë nga Irani dhe pesë fuqi botërore takohen…