Samsung Galaxy Note 9 me baterinë më të madhe

16 qershor 2018 | 19:09

Samsung Galaxy Note 8 është një telefon i madh, por bateria e saj është mjaft e vogël në 3,300mAh.

Megjithatë, Samsung Galaxy Note 9 mund të përmirësojë masivisht gjërat në atë zonë, pasi thuhet se ka një bateri prej 4.000mAh.

Një bateri e madhe duket e mundshme

Në fakt, është një pretendim që kemi dëgjuar më parë , megjithëse jo të gjitha burimet bien dakord, me një rrjedhje më të hershme që tregon një bateri ende të madhe pre 3,850mAh.

Një gjë që të gjitha burimet deri tani duket të bien dakord është sepse bateria do të bëhet më e madhe.

Në tërësi, Samsung Galaxy Note 9 është duke u formuar si një “anije: e mirë, me një Snapdragon 845, 6GB ose 8GB RAM dhe potencialisht edhe një skaner të gjurmëve të gishtave në ekran.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gazetarja italiane, Francesca Masotti ka publikuar në blogun e saj…