Së shpejti do të fillojë rregullimi i hyrjeve të objekteve banesore në Podujevë

05 korrik 17:01

Nënkryetari i komunës së Podujevës, Nexhmi Rudari, ka bërë me dije se së shpejti do të fillojë rregullimi i hyrjeve të objekteve banesore në qendër të qytetit.

Ai ka treguar se projekti përfshin ngjyrosjen, suvatimin, dritaret, ndriçimin dhe vendosjen e dyerve me sistem të hapjes me kartelë.

“Kjo është vetëm faza e parë e projektit, ndërsa në fazën e dytë do të trajtohen edhe objektet tjera banesore, si dhe do të shikohen ato që i plotësojnë kushtet për vendosjen e ashensorëve”, ka thënë Rudari.

(Q.R / Epoka e re)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje,…