Sekreti i martesës së Justin Timberlakes

19 dhjetor 2017 | 11:00

Këtë vit Justin Timberlake dhe Jessica Biel festojnë pesëvjetorin e martesës. Çifti Timberlake-Biel u martuan në 2012-n dhe, më pas, lindi djali i tyre Silas, i cili këtë vit mbushi dy vjeç.

Në gusht të këtij viti ishte Jessica ajo që foli për martesën e tyre. “Ne kemi të njëjtat vlera. Besojmë në besnikëri dhe ndershmëri. Na pëlqen të zbavitemi, pëlqejmë mjaft gjëra të dy. Edhe në punë jemi të mirorientuar në karrierë”, ka thënë Bieli.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Legjenda e atletikës, tashmë i tërhequr nga ky sport, po…