SHKK-ja suspendon dy zyrtarë korrektues

10 shkurt 14:35

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se ka ngritur komision hetimor lidhur me rastin e largimit të të dënuarit M. K.

Po ashtu, SHKK-ja ka marrë vendim për largimin e përkohshëm deri në përfundim të hetimit të dy zyrtarëve korrektues, L.R dhe B.H.

Ky vendim do të mbetet në fuqi deri në vendimin final të komisionit disiplinor.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Skuadra e Dritës nga Gjilani e ka prezantuar futbollistin Lirim…