Shkyçen nga shërbimi i ujit konsumatorët me borxh 500 deri në 3 mijë euro

08 korrik 2024 | 16:21

Kompania Regjionale e Ujësjellësit (KRU) Prishtina ka shkyçur nga shërbimet e furnizimit me ujë të pijshëm në Prishtinë dhe rrethinë konsumatorët me borxhe 500 deri 3 mijë. “Shkyçen nga shërbimet e furnizimit me ujë të pijshëm në Prishtinë dhe rrethinë, konsumatorë me borxhe prej 500-3000 euro, amvisëri e biznese”,  ka njoftuar KRU Prishtina.

Sipas këtij njoftimi, nuk do të ketë ujë për ata konsumatorë që nuk i kryejnë obligimet e tyre për shërbime të ujit.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
UEFA në bashkëpunim me kompaninë Adidas kanë prezantuar topin që…