Shpallje, 23 nëntor 2022

23 nëntor 01:51

Bardhyl Haziri BI shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 811065847, Ferizaj.

Besnik Ajeti shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Isa Shabani shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 81065600, Ferizaj.

Mevlan Bungu shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Bleon Bungu shpall të pavlefshme diplomën SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Amire Nuredini shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Afrim Thaçi shpall të pavlefshme diplomën, SHMB “Zenel Hajdini”, Ferizaj.

Xhevdet Topalli shpall të pavlefshme dëftesën e klasave I -VIII SHF “Dituria”, Dardani.

Bujar Neziri shpall të pavlefshme dëftesën e klasave I -VIII, SHF “Muharrem Shemsedini”, Bibaj.

Muharrem Mehmeti shpall të pavlefshme diplomën, SHMB “Zenel Hajdini”, Ferizaj.

Sinavere Vrella shpall të pavlefshme dëftesën e klasave I -VIII, SHF “Gjon Sereqi”, Ferizaj.

Haxhere Emini shpall të pavlefshme dëftesën e klasave I -V dhe VI -IX, SHFMU “Emin Duraku”, Shtime

Naser Hyseni shpall të pavlefshme diplomën, kolegji “Univerzum”, Prishtinë.

Shkurte Brahimi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave I -VIII, SHF “Ramadan Rexhepi”, Sojevë.

Binak Qoqaj shpall të pavlefshme certifikatën e TVSH-s me numër: 330094920, NPZ “Orex” – Ferizaj.

Shqipe Behluli shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Artan Thaçi, i cili është djali i humoristit të ndjerë…