Shpallje e pavlefshme nga Adelina Hajdari

27 mars 20:33

ADELINA HAJDARI, shpall te pavleshme deftesat e klasëve: 10,11,12 te shkolles se mesme “XHELADIN DEDA”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Gjermani rreth 6% e fëmijëve dhe të rinjve janë…