Shpallje e pavlefshme nga Arlind Bishtazhini

26 shtator 2023 | 11:24

Arlind Bishtazhini nga Gjakova shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme ekonomike “Kadri Kusari”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vjeshta ka mbërritur në Althorp House dhe për të shënuar…