Shpallje e pavlefshme nga Atika Shkodra

20 shtator 2023 | 14:32

Atika Shkodra nga Prishtina shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e shkollës së mesme Mileniumi i Tretë, Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjykata Themelore në Prishtinë ua ka caktuar masën e paraburgimit…