Shpallje e pavlefshme nga Avni Iseni

22 prill 2024 | 10:50

Avni Iseni shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e shkollës së mesme profesionale “Shtjefën Gjeqovi”, Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Agjencia e Statistikave të Kosovës po mban konferencën e radhës…