Shpallje e pavlefshme nga BESARTA BEQIRI,

09 korrik 2024 | 18:26

BESARTA BEQIRI, shpall te pavleshme deftesat dhe diplomen e eshkolles se mesme “HASAN PRISHTINA”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vlora Hamiti shpall të pavlefshme ceetifikatën, QAP Ferizaj.