Shpallje e pavlefshme nga Blerina Daci

11 maj 11:56

Blerina Daci shpalle te pavlefshme deftesat dhe diplomen e Sh.M.L. “Dardania” Hani i Elezit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) ka kërkuar që të…