Shpallje e pavlefshme nga Butrint Komoni

29 shtator 2023 | 15:03

Butrint Komoni nga Gjakova shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e shkollës së mesme “Hajdar Dushi”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Diana Dema nga Gjakova shpall të pavlefshme diplomën e gjimnazit…