Shpallje e pavlefshme nga Driton Avdiu

30 nëntor 2023 | 15:18

Driton Avdiu, shpall te pavlefshme dëftesat e vitit –I- dhe vitit –II- të shkollës së mesme “ARKITEKT SINANI”, Mitrovicë

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Jaser Damati, shpall te pavlefshme dëftesat e shkollës fillore “MUSA…