Shpallje e pavlefshme nga Driton Avdiu

16 nëntor 2023 | 15:00

DRITON AVDIU, shpall te pavleshme diplomen e dhe deftesat shkolles se mesme “ARKITEKT SINANI”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pedro Sanchez fitoi mbështetjen e shumicës së ligjvënësve në parlamentin…