Shpallje e pavlefshme nga Elvira Aliu

24 maj 2023 | 18:35

Elvira Aliu shpalle te pavlefshme deftesat certifikaten e matures dhe diplomen  e SHMLM “Dr.Xheladin Deda”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gzim Mazhiqi shpalle te pavlefshme deftesat e klases 1-5 te…