Shpallje e pavlefshme nga Fisnik Azemi

26 maj 22:07

FISNIK AZEMI, shpall te pavleshme deftesat dhe diplomen e SHMLT “ARKITEKT SINANI”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidentja Vjosa Osmani ka reaguar pas situatës së sotme në…