Shpallje e pavlefshme nga Fisnik Thaçi

29 mars 2024 | 10:39

Fisnik Thaçi shpall të pavlefshme dëftesat si dhe Diplomën e shkollës së mesme të mjekësisë “Dr. Ali Sokoli” Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në kuadër të rotacionit të madh në postet diplomatike të…