Shpallje e pavlefshme nga “Heatrex Kosova”

14 qershor 2024 | 12:19

“Heatrex Kosova” shpall të humbur certifikatën e biznesit si dhe vulën me nrb: 812149997.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sindikata e Bashkuar e Arsimit ka njoftuar se 440 anëtarë…