Shpallje e pavlefshme nga “Infinit Trade”

08 mars 2024 | 11:29

“Infinit Trade” Sh.P.K., shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër UNIK: 810843872, si dhe certifikatën e TVSH-së me numër: 330250746.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Është arrestuar një person i kërkuar në Ferizaj. Sipas njoftimit…