Shpallje e pavlefshme nga İsmail Kanaç

10 qershor 2024 | 10:56

İsmail Kanaç shpall te pavlefshme ID kartelen me nr J-18/186.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Italia ka fituar ndeshjen e dytë miqësore ndaj Bosnjë dhe…