Shpallje e pavlefshme nga Jeton Tupella

27 nëntor 2023 | 23:03

JETON TUPELLA B.I, shpall te pavleshme certfikaten e biznesit me nr unik: 810570673 dhe certifikaten e TVSH-së me nr: 330364703

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
MARIGONA ÇUBRELI B.I, shpall te pavleshme certifikaten e biznesit me…