Shpallje e pavlefshme nga Miran Xhelili

11 qershor 2024 | 12:20

Miran Xhelili, shpall të pavlefshme Licencën e Punës të lëshuar nga Oda e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve tjerë shëndetësorë të Kosovës, me nr. KO-46627/A-05-20 Diploma: 0148/9 datë, 24.06.2013 Gjilan.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Lumir Abdixhiku, ka…