Shpallje e pavlefshme nga Nafije Koshi

20 qershor 2024 | 10:12

NAFIJE KOSHI, shpall te pavleshme 4 deftesat dhe diplomen e shkollles se mesme “ARKITEKT SINANI”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
BEHIJE IBRAHIMI, shpall te pavleshme deftesen e shkolles fillore “ELENA…