Shpallje e pavlefshme nga Naim Sadiku

21 qershor 2024 | 18:22

NAIM SADIKU, shpall te pavleshme deftesat dhe diplomen e shkolles se mesme “ARKITEKT SINANI”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Humbën sfidat e parë, në Euro 2024, mirëpo tashmë kanë…