Shpallje e pavlefshme nga Nebahat Gashi

19 prill 2024 | 22:40

NEBAHAT GASHI, shpall te pavleshme deftesen e klases 1-8 te shkolles fillore “EQREM ÇABEJ”, ish-shkolla fillore “MUHARREM BEKTESHI”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Tetëdhjetë anëtarë të Odës së Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës,…