Shpallje e pavlefshme nga Nebahate Gashi

14 mars 12:01

Nebahate Gashi, shpall të pavlefshme diplomën e Bachelorit të lëshuar nga Kolegji “Dardani”, drejtimi Psikologji Aplikative dhe Studime Menaxheriale.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Data e takimit në mes të kryeministrit të Kosovës, Albin…