Shpallje e pavlefshme nga Olsa Asllani

09 korrik 2024 | 14:14

Olsa Asllani shpall të pavlefshme dëftesat e kl. së dhjetë dhe njëmbëdhjetë të shkollës së mesme “Mehmet Akif”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Anëtari i Kryesisë së Nismës Socialdemokrate, Zafir Berisha, ka kritikuar…