Shpallje e pavlefshme nga Simona Dodaj

18 shtator 12:16

Simona Dodaj nga Gjakova shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e Gjimnazit “Hajdar Dushi”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Lumir Abdixhiku, ka…