Shpallje e pavlefshme nga Station 038 SH.P.K

21 shkurt 2024 | 14:33

Station 038 SH.P.K.  Emri Tergtar:  Station 038, me NUI:   812045153 shpall te pavlefshme Qertifikatën e Biznesit me Numer: 812045153  të lëshuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrise.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës, e cila është…