Shpallje e pavlefshme nga Syzane Salihi

11 qershor 2024 | 20:00

SYZANE SALIHI, shpall te pavleshme 4 deftesat dhe diplomen e shkolles se mesme “XHELADIN DEDA”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
ARBNORA HAJRIZI, shpall te pavleshme deftesen e shkolles fillore “FAZLI…