Shpallje e pavlefshme nga Verona Isufi

29 mars 2024 | 16:42

VERONA ISUFI, shpall te PAVLESHME deftesat e klases 10,11,12 te shkolles se mesme “XHELADIN DEDA”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Bayern Munchen dhe trajneri Tomas Tuhel duhet t’i bëjnë llogaritë…