Shpallje e pavlefshme nga Vesa Hadergjonaj

06 korrik 2023 | 23:24

Vesa Hadergjonaj shpall të pavlefshme dëftesat e klasës së -X- dhe -XI-, të lëshuar nga Gjimnazi “Xhevdet Doda”, Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka mbajtur fjalim në festën…