Shpallje e pavleshme nga Qendrim Sadikaj

08 gusht 17:31

Qendrim Sadikaj nga Gjakova shpall të pavlefshme dëftesën e plotë të Sh.F.M.U “Yll Morina” nga klasa e -I- deri në -V- dhe -VI-IX-.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
"Suhareka Verari" Sh.P.K. shpall të pavlefshme certifikatën e TVSH-së me…