Shpallje nga Adem Etemi

26 nëntor 12:39

Adem Etemi nga Presheva, shpall të pavlefshme Diplomën e lëshuar nga Kolegji AAB në Prishtinë, të Fakultetit Ekonomik, drejtimi: Menagjment dhe Informatikë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka thënë se ministrja e…